Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Un total de 170 infants i adolescents són atesos pel Servei d’Atenció Diürna del Consell del Baix Ebre

Grup d'infants i adolescents de RoquetesImatge
 
Grup del Servei d'Atenció Diürna de l'Ametlla de MarImatge
 
Grup del Servei d'Atenció Diürna de l'AldeaImatge
 
Grup del Servei d'Atenció Diürna de l'AmpollaImatge
 
Grup del Servei d'Atenció Diürna de CamarlesImatge
 
Grup del Servei d'Atenció Diürna de DeltebreImatge
 
Un total de 170 infants i adolescents són atesos pel Servei d’Atenció Diürna del Consell del Baix Ebre
El servei s'ha dut a terme als municipis de Roquetes, Deltebre, l'Ametlla de Mar, l'Aldea, Camarles i l'Ampolla
26/08/2019

El Servei d’Atenció Diürna del Consell Comarcal del Baix Ebre, conegut com “La Tribu”, ha atès aquest estiu un total de 170 infants i adolescents. Es tracta d’un servei gratuït integrat dins el Servei d’Intervenció Socieducativa adreçat a xiquets, xiquetes i joves d’entre 3 i 16 anys i les seues famílies. Enguany hi ha hagut una major rotació dels participants en aquest servei i s’ha incrementat en prop d’una cinquantena el nombre de participants. “Es tracta d’un servei molt necessari que ofereix a infants i joves activitats de lleure i que els garanteix dos àpats diaris”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.
El servei s’ha dut a terme als municipis de Roquetes, a l’escola Marcel·lí Domingo, i Deltebre, a l’escola Sant Miquel, des de l’1 de juliol fins al 23 d’agost; a l’escola Sant Jordi de l’Ametlla de Mar i a la Garcia Cabanes de l’Aldea durant el mes de juliol i, finalment, a l’escola Mediterrani de l’Ampolla i Sant Àngel de Camarles durant el mes d’agost.
Pel que fa a l’horari del servei ha estat entre les nou del matí i dos quarts de tres del migdia (amb variacions en funció del municipi), període durant el qual el Consell ha ofert l’esmorzar i el dinar als participants. La programació de “La Tribu” ha inclòs activitats, jocs i sortides a través de les quals s’han treballat els valors del respecte, l’amistat, la responsabilitat, la conscienciació ambiental, la cooperació, l’escolta activa i l’empatia. També s’ha convidat a participar en les activitats organitzades per les educadores i integradores socials a les famílies a través dels tallers “Matí en família”.