Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Els alumnes del Curs d'Operacions Bàsiques de Cuina comencen les pràctiques en restaurants del Baix Ebre

Alumnes del curs del cuina, al centre EbreTerra on han rebut la formació.Imatge
 
Els alumnes del Curs d'Operacions Bàsiques de Cuina comencen les pràctiques en restaurants del Baix Ebre
El projecte Baix Ebre Avant va detectar que el sector de l'hostaleria de la comarca demanda personal qualificat i polivalent
26/10/2015

Els quinze alumnes del Curs d'Operacions Bàsiques de Cuina, organitzat pel Consell Comarcal del Baix Ebre en el marc del projecte Baix Ebre Avant, han iniciat avui les pràctiques en diverses empreses d'hostaleria de les Terres de l'Ebre. Després d'haver superat una formació força completa de 360 hores, els alumnes en faran ara 80 més de pràctiques no laborals en reconeguts restaurants del Baix Ebre i Montsià. El curs, que arriba a la recta final, té com a objectiu capacitar els alumnes de forma polivalent amb coneixements tant tècnics com pràctics perquè puguin inserir-se laboralment amb garanties.

Aquest curs de formació es va programar després que el projecte Baix Ebre Avant detectés que el sector de l'hostaleria del Baix Ebre demanda personal qualificat i polivalent, amb uns coneixements prou sòlids i a la vegada molt diversificats.Aquesta acció ha estat subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local i cofinançada pel fons Social europeu i pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social.