Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal lliura els diplomes als alumnes de la Qualificació en cuina internacional i de proximitat

El Consell Comarcal lliura els diplomes als alumnes de la Qualificació en cuina internacional i de proximitat
Aquesta iniciativa promoguda pel projecte Baix Ebre Avant ha format onze cuiners i cuineres
04/10/2016

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, i el conseller comarcal de Turisme, José Emilio Bertomeu, han lliurat avui els diplomes als alumnes que s'han format en la Qualificació en cuina internacional i de proximitat per al món de l'hostaleria i la restauració.

Aquesta iniciativa, impulsada pel projecte Baix Ebre Avant, ha constat de 355 hores de formació i 80 hores de pràctiques no laborals en empreses. Dels quinze alumnes que van iniciar el curs l'han acabat onze ja que la resta el va interrompre en haver trobat feina. Precisament, l'objectiu d'aquesta formació, dirigida per la prestigiosa cuinera Margaret Nofre, és facilitar la inserció laboral dels alumnes tot proporcionant-los l'aprenentatge en tasques bàsiques de cuina i coneixements de cuina de proximitat i internacional. "Esperem que la formació que heu rebut durant aquests mesos pugui servir-vos ara per trobar un lloc de treball en una empresa de les nostres terres", els ha dit el president del Consell Comarcal, Daniel Andreu. L'acte de lliurament de diplomes ha tingut lloc a l'espai de cuina d'EbreTerra, que és on s'ha desenvolupat aquesta formació.