Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre impulsa un parc infantil reciclat al municipi de l’Ampolla

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre impulsa un parc infantil reciclat al municipi de l’Ampolla
el parc s’ha realitzat a l’Ampolla atès que és el municipi del Baix Ebre que més quilos d’envasos i vidres ha recollit per habitant, un total de 77kg, durant l’any 2014
24/04/2015

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, el gerent de l’ens comarcal, Kilian Franch, i el president del Rebé, Rafel Tomàs, han realitzat una visita al parc infantil reciclat situat al municipi de l’Ampolla.

Aquest parc s’ha construït a partir d’envasos reciclats i consta de bancs, papereres, aparcabicis i papereres tres fraccions. Aquests elements són de fusta sintètica feta a partir de residus d'envasos.  La instal•lació  també compta amb un tobogan i un gronxador per als més petits. El sòl està fet amb cautxú, extret a partir de pneumàtics reciclats i amb els colors de la recollida selectiva.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que “aquesta és una acció que posa de manifest la importància de reciclar i el retorn positiu que aquesta acció pot tenir vers la ciutadania de la comarca”. En aquest sentit, el parc s’ha realitzat a l’Ampolla atès que és el municipi del Baix Ebre que més quilos d’envasos i vidres ha recollit per habitant, un total de 77kg, durant l’any 2014.

L’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, s’ha mostrat “plenament satisfet per l’actuació i per la conscienciació de la ciutadania sobre el reciclatge”. En aquest punt, Arasa ha subratllat que “des de l’Ajuntament de l’Ampolla continuarem treballant per fomentar el reciclatge entre el municipi i continuarem realitzant accions concretes com és el cas de la recollida selectiva porta a porta per als comerços”.

El parc infantil ha tingut un cost de 15.000€ i està finançat en un 66% per ecoembes (paper-envasos), en un 33% per ecovidrio i també per fons propis del Rebé.