Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre i l’Associació Local de la Dona de la Cava presenten un curs de cuina típica del Delta de l’Ebre

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre i l’Associació Local de la Dona de la Cava presenten un curs de cuina típica del Delta de l’Ebre
Totes les receptes que es duran a terme en el conjunt de les sessions formen part del llibre La cuina del Delta de l’Ebre
22/05/2015

Continuen les presentacions de cursos a EbreTerra. Aquesta vegada ha estat el torn d’un curs de cuina típica del Delta de l’Ebre que organitza l’Associació Local de la Dona de La Cava i que compta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Ebre.

La presentació ha estat a càrrec del president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, el gerent de l’ens comarcal, Kilian Franch, el dinamitzador d’EbreTerra, Albert Grassa, la presidenta de l’Associació Local de la Dona de La Cava, Maximina Saborido, i ha comptat amb la presència d’un nombrós grup de membres de la junta de l’associació.

El curs, que comptarà amb 20 sessions i començarà el proper mes de juny, es realitzarà cada dijous al centre EbreTerra de 20.30h a 22.30h de la nit. El president de l’ens comarcal, Lluís Soler, ha destacat que “aquest curs és una oportunitat d’aprendre a cuinar d’una manera excel·lent els productes típics i tradicionals del Delta de l’Ebre”.

Al mateix temps, la presidenta de l’Associació Local de la Dona de La Cava, Maximina Saborido, ha detallat que “la idea de realitzar aquest curs parteix de la il·lusió de donar a conèixer la nostra cuina a totes les persones que ho vulguin i també d’explicar la història relacionada en cadascun d’aquests plats”.

Totes les receptes que es duran a terme en el conjunt de les sessions formen part del llibre La cuina del Delta de l’Ebre. Un llibre elaborat per la mateixa associació i que ha estat guardonat amb el premi “Best in the World” de millor llibre de cuina Mediterrània de l’any 2012 per part del prestigiós concurs Gourmand.

Les inscripcions, que s’han de realitzar al centre EbreTerra, estan obertes fins exhaurir les 32 places. Una part dels fons recaptats es destinarà a la reedició del llibre esmentat anteriorment.