Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Marisc a la marinera - 12 mesos, 12 plats de quilòmetre zero. Baix Ebre, terra d'alimentació sostenible

Imatge
 
Marisc a la marinera - 12 mesos, 12 plats de quilòmetre zero. Baix Ebre, terra d'alimentació sostenible
02/05/2022

El marisc de les Terres de l’Ebre, destaca per la consistència i l’exquisidesa de la seva carn, resultant de la riquesa biològica de les aigües de les badies on se’n conreen, la del Fangar i la dels Alfacs. I és que el Delta és un espai idoni per a la producció de marisc especialment de mol.luscos, ja que la combinació de l’aigua dolça amb la salada dota de més nutrients el mar. Actualment la producció de musclos ronda el milió i mig de tones anuals. Es consumeixen preferentment cuinats al vapor, saltats o a la marinera, tot i que també tenen un paper destacat en els plats d’arròs.

La recepta del Restaurant Cristal de Tortosa elaborada per Jordi Martínez en vídeo: