Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Programa d'assessorament integral per a microempreses i pimes

Imatge
 
Programa d'assessorament integral per a microempreses i pimes

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, posa en marxa un programa d'assessorament integral per a microempreses i pimes. Es tracta d'una assistència professional i individualitzada destinada a impulsar, consolidar i fer més competitius un total de 25 negocis del Baix Ebre.

Aquesta iniciativa d'impuls econòmic va adreçada a microempreses, autònoms i pimes amb un mínim de dos anys d'activitat amb necessitats específiques de professionalització, consolidació i desenvolupament del negoci.

Es prioritzaran aquelles empreses que tinguin una plantilla laboral inferior als 25 treballadors i un volum de facturació no superior als 5 milions d'euros. Així com aquelles empreses que estiguin disposades a implementar actuacions per generar ocupació.

L'objectiu d'aquest programa és que les empreses participants millorin la seva competitivitat, la gestió dels recursos humans i els processos de producció, i desenvolupin una estratègia de consolidació  de nous canals de venda i comunicació que repercuteixin en un augment de la facturació i benefici empresarial.

El programa s'estructura en tres fases: diagnosi prèvia, assistència tècnica personalitzada i proposta de pla d'acció. En la primera fase s'analitzarà la situació inicial de l'empresa per detectar les necessitats i les mancances a nivell de gestió, competitivitat i consolidació. En funció dels resultats de la diagnosi, s'entrarà en la segona fase per oferir serveis adreçats a professionalitzar i consolidar l'empresa (control de tresoreria, estratègia de negoci, optimització de l'organització interna, gestió eficient dels costos i gestió eficaç de les xarxes socials, entre d'altres). Finalment, en la tercera i última fase s'elaborarà un pla d'acció amb actuacions futures a desenvolupar per la microempresa o pime  per tal d'assolir els objectius plantejats.

Les microempreses, autònoms o pimes interessades a participar poden fer la inscripció a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina. Els assessoraments es desenvoluparan al Viver d'Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova de Camarles.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.