Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Una comarca turística

Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Una comarca turística
Catàlegs d'Informació Turística del CCBE

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha editat una sèrie de catàlegs d'informació turística per tal de donar a coneìxer la comarca, els seus principals atractius i els municipis que la conformen: 

El Baix Ebre, mosaic de contrastos (Català)

Oberts al Baix Ebre (Català) (Castellà) (Anglès)

Plànol de la Via Verda de la Val de Zafán i accés fins a la desembocadura del riu Ebre (Català, castellà, francès i anglès)

Mapa del cicloturisme a les Terres de l'Ebre

Itineraris i escapades de la Via Verda de la Val de Zafán (Català) (Castellà) (Anglès)

El Baix Ebre presenta unes característiques singulars que el defineixen i el diferencien de la resta de comarques. Un mosaic de contrastos originat a partir de tres elements naturals que donen vida als més de 900 km2 de territori: el riu, la mar i la muntanya. Aquest mosaic de contrastos permet jugar amb el paisatge i decorar cada zona i cada municipi amb un color i una olor especial.

A la comarca del Baix Ebre, hi trobem amb el Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Parc Natural dels Ports el seu punt àlgid i esplendorós en la seva màxima expressió. Dos punts de referència vertebrats sota l’element més rellevant i preuat de la comarca: el riu Ebre, riu nascut a les muntanyes de Reïnosa, que creà el Delta i amb ell un dels paisatges més fascinants de tot Catalunya.

La puresa i l’esperança de l’Ebre acompanyen aquest paisatge de contrastos que transforma la realitat de cada un dels 14 municipis que agrupen la comarca del Baix Ebre (Tortosa, Deltebre, l’Ampolla, L’Ametlla de Mar, Roquetes, Camarles, l’Aldea, el Perelló, Tivenys, Paüls, Alfara de Carles, Aldover, Xerta i Benifallet) i tres entitats municipals descentralitzades (Jesús, Bítem i Campredó).

Un paisatge que defineix una comarca especial i diferent, i que fa de la seva història i de les seves característiques singulars un punt de trobada únic i meravellós per a totes les persones. Paratges plens de contrastos que, sens dubte, s’han de conèixer.