Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Un total de cinc projectes opten al Premi Projecte Jove 2018 del Consell Comarcal del Baix Ebre

Imatge
 
Un total de cinc projectes opten al Premi Projecte Jove 2018 del Consell Comarcal del Baix Ebre
Aquest premi, dotat amb 1.000 euros, distingeix la millor iniciativa juvenil desenvolupada a la comarca
19/11/2018

Gepec-EdC Roquetes, el Grup d'Esplai Blanquerna, els Quintos/es de Camarles, el Grup Cooperatiu de Joves i Ester Besolí són els cinc candidats que opten a rebre el premi Projecte Jove 2018, que atorga anualment el Consell Comarcal del Baix Ebre amb la finalitat de guardonar la millor iniciativa juvenil desenvolupada a la comarca.

El jurat, integrat per la presidenta comarcal Sandra Zaragoza, els representants dels diferents grups polítics que integren la Corporació i el coordinador territorial de Joventut de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Joan Lluís Barberà, s'ha reunit avui però el seu veredicte no es coneixerà fins el 29 de novembre, en el decurs de l'acte de lliurament del premis comarcals. El premi Projecte Jove està dotat amb 1.000 euros i compta amb el suport de la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

El Gepec-EdC Roquetes opta al premi amb el Club de naturalistes ebrencs, una iniciativa que apropa la natura a joves de 12 a 15 anys amb sortides i activitats temàtiques de periodicitat mensual.

El Grup d'Esplai Blanquerna presenta un projecte comunitari liderat pels alumnes de segon d'Integració Social de l'Institut de l'Ebre denominat Give Box, un espai on es poden deixar o recollir objectes de segona mà i amb el qual es pretén fomentar el reciclatge i la reutilització de roba, joguines, material escolar, llibres o accessoris de la llar.

Els Quintos/es de Camarles participen amb el programa d'activitats que organitzen amb motiu d'arribar a la majoria d'edat i que inclou entre d'altres l'organització d'una desfilada de moda, un torneig de futbol sala i diversos actes durant les festes majors.

El Grup Cooperatiu de Joves de Tortosa aspira al premi amb 'La tarda dels talents', un projecte que dona a conèixer el talent dels joves en diverses vessants artístiques.

Finalment, Ester Besolí opta al premi Projecte Jove 2018 amb 'Im-perfectes', una iniciativa adreçada als alumnes dels instituts de les Terres de l'Ebre per posar-los en alerta dels perills (anorexia, abulímia, etc.) de seguir els cànons de bellesa actuals.