Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Mesures adoptades pel Consell Comarcal del Baix Ebre per evitar la propagació del coronavirus

Imatge
 
Mesures adoptades pel Consell Comarcal del Baix Ebre per evitar la propagació del coronavirus
12/03/2020

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha adoptat un seguit de mesures per tal d’evitar la propagació del coronavirus seguint les recomanacions de la Generalitat. En aquest sentit, s'ha tancat l'atenció al públic durant els pròxims quinze dies a la seu comarcal, el Viver d'Empreses Baix Ebre Innova i Ebre Terra. Amb tot, el personal del Consell està operatiu i atendrà les consultes via telèfon 977 44 5308; també es poden fer consultes a través dels mitjans digitals.

Pel que fa als serveis socials queda suspesa tota l'atenció programada i només s'atendran els casos urgents.

També s’han suspès els cursos de formació del Viver d’Empreses Baix Ebre Innova i les jornades previstes durant els pròxims quinze dies.

Un altre dels serveis afectats són les rutes de transport escolar que queden suspeses, a conseqüència del tancament del centres educatius, així com el transport adaptat.

El Consell Comarcal està treballant per tal d’implantar el sistema de teletreball, en el cas que hi hagi treballadors que no puguin assistir al lloc de treball.

D’altra banda, davant l’ajornament de la Fira Alimentària que havia de celebrar-se el pròxim mes d’abril, la societat Baix Ebre Innova ha suspès la tramitació de sol·licituds per part de les empreses.

Consulteu la informació sobre el coronavius al web del departament de Salut. I insistim en la necessitat que us renteu sovint les mans amb aigua i sabó o solucions hidroalcohòliques.