Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

L’oferta formativa de Baix Ebre Innova inclou un curs d’atenció sociosanitària

Imatge
 
L’oferta formativa de Baix Ebre Innova inclou un curs d’atenció sociosanitària
16/09/2020

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través de la societat Baix Ebre Innova, ha programat un parell de cursos formatius que començaran el pròxim mes d’octubre i es duran a terme al Viver d’Empreses de Camarles. L’oferta formativa inclou un curs d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, un curs del programa Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) que ofereix a les persones treballadores, preferentment en situació d’atur i demandants d’ocupació, una formació d’acord amb el seu potencial i adaptada a les necessitats del mercat laboral.

Pel que fa a la data d’inici del curs serà el 5 d’octubre, amb una quinzena de places  i tindrà una durada de 470 hores, 80 de les quals de pràctiques professionals en empreses. Les classes tindran lloc de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i en  acabar el curs l’alumnat rebrà un certificat de professionalitat de nivell 2.

També el pròxim mes d’octubre Baix Ebre Innova ha programat un curs de soldadura amb elèctrode revestit i TIG del programa FOAP. En aquest cas, la formació s’iniciarà el 19 d’octubre amb una quinzena de places i una durada de 720 hores, 40 de les quals de pràctiques professionals en empreses. Les classes tindran lloc de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 hores al Viver d’Empreses de Camarles. Els alumnes d’aquest curs rebran un certificat de professionalitat de nivell 2.

D’altra banda, des del passat mes d’agost Baix Ebre Innova imparteix un curs d’activitat d’auxiliars de comerç amb certificat de professionalitat de nivell 1 a Roquetes.

 

>> Més informació sobre l'oferta formativa aquí