Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El president de l'Associació Catalana de Municipis es reuneix amb els alcaldes i alcaldesses del Baix Ebre

Imatge
 
El president de l'Associació Catalana de Municipis es reuneix amb els alcaldes i alcaldesses del Baix Ebre
David Saldoni assisteix al Consell d'Alcaldes per conèixer les necessitats dels municipis i oferir els serveis de l'entitat municipalista
03/12/2018

El president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), David Saldoni, ha assistit avui al Consell d'Alcaldes del Baix Ebre per conèixer les necessitats dels municipis de la comarca i explicar els serveis que ofereix l'entitat municipalista. La presència de David Saldoni forma part de les reunions que fa arreu de Catalunya per escoltar les aportacions o problemàtiques que tenen alcaldes i alcaldesses.

El president de l'ACM ha explicat al Consell d'Alcaldes del Baix Ebre l'àmplia oferta formativa per a electes i tècnics municipals que, amb l'objectiu de donar a la ciutadania un servei de qualitat, ofereix actualment aquesta entitat. A la vegada, ha remarcat la força i seguretat que pot donar a ajuntaments i consells comarcals comprar de manera col·lectiva a través de la Central de Compres de l'ACM. I també ha posat especial èmfasi en les avantatges que la unió d'entitats municipals i supramunicipals dona en la interlocució en altres institucions de rang superior.