Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell organitza unes jornades per convertir l’Ebre en una destinació cicloturística potent

Imatge
 
El Consell organitza unes jornades per convertir l’Ebre en una destinació cicloturística potent
La primera de les sessions, que tindrà lloc el 4 de setembre, abordarà els elements clau per a la creació i comercialització de producte
28/08/2019

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, ha programat unes jornades de cicloturisme amb l’objectiu d’ajudar a la reflexió dels gestors privats i públics del Baix Ebre en el desenvolupament del cicloturisme.

La primera d’aquestes sessions tindrà lloc el pròxim 4 de setembre, a l’espai Ebre Terra de Deltebre, on s’abordaran els elements clau per a la creació i la comercialització del producte cicloturístic. Hi intervindran: Jesús Monleón de l’empresa Hardacho, especialista en activitats a la natura al voltant de la Via Verde Ojos Negros; Jaume Rué, de l’empresa Cycling Costa Daurada i Anna Sans, directora de Trek and Ride, empresa receptiva de vacances a peu i en bicicleta.
El 18 de setembre es farà una altra sessió dedicada a la cooperació público-privada, així es presentaran projectes de cooperació entre actors turístics i gestors del territori. Finalment, el 2 d’octubre s’abordarà la necessitat d’impulsar itineraris de gran recorregut com a clau d’èxit per tal de posicionar-se en els mercats internacionals.

Enllaços relacionats