Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell d’Alcaldes del Baix Ebre es reuneix per tractar diferents temàtiques comarcals

Imatge
 
El Consell d’Alcaldes del Baix Ebre es reuneix per tractar diferents temàtiques comarcals
23/12/2011

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha acollit una nova reunió del Consell d’Alcaldes del Baix Ebre. En aquest marc, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha presentat l’avantprojecte dels pressupostos per a l’any 2012. Soler ha manifestat que “aquests pressupostos tenen com a objectiu mantenir els recursos i serveis públics que ajuden a garantir el benestar de la ciutadania”. Per aquest motiu, Soler ha subratllat que “s’han de prioritzar les polítiques socials i també les de dinamització econòmica i foment de l’ocupació”.

En el transcurs de la sessió, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre també ha explicat que, en breu, s’iniciarà la redacció del nou Pla d’Actuació Comarcal. Així, ha emplaçat els diferents alcaldes a participar en la redacció del nou Pla d’Actuació Comarcal. Un pla que ha de marcar les línies mestres d’actuació al llarg d’aquesta legislatura per millorar l’eficiència i la qualitat dels serveis que presta l’ens comarcal i explorar noves vies de col•laboració entre els municipis a través de la coordinació del Consell Comarcal.

En la mateixa reunió, i entre altres temàtiques, també s’han debatut diferents propostes dels respectius municipis per complementar l’avantprojecte del Pla Zonal de carreteres de la Diputació de Tarragona.

Cal esmentar que les reunions del Consell d’Alcaldes tenen com a finalitat debatre els assumptes d’interès de la comarca i dels diferents municipis que la conformen. Per aquest motiu, la trobada del Consell es celebrarà, com a mínim, cada tres mesos.