Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre promociona els productes gastronòmics del Baix Ebre al Corte Inglés

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre promociona els productes gastronòmics del Baix Ebre al Corte Inglés
04/03/2014

L’ens comarcal del Baix Ebre, amb la finalitat d’impulsar les empreses de la comarca, col•labora amb la mostra gastronòmica d’aliments de qualitat de Catalunya que organitza el Corte Inglés. Aquesta acció permet que diferents productes de la comarca estiguin presents a l’exposició que el centre comercial realitza a l’establiment ubicat a l’Avinguda Diagonal de Barcelona.

La mostra s’allargarà fins el proper 15 de març i comptarà amb la presència de 13 empreses de la comarca. Per al president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, aquesta exposició de productes “ha d’esdevenir un impuls important per a les empreses de la comarca que participen a la mostra ja que, en primer lloc, podran donar a conèixer els seus productes i, en segon lloc, obriran les portes d’un nou mercat”.

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha dut a terme els diferents contactes amb les empreses de la comarca per tal que aquestes siguin presents a l’exposició. En total participen 13 empreses: DOP de l’Oli de Baix Ebre Montsià: Cooperativa Soldebre; Cooperativa Olivarera del Baix Ebre; Bodegues Lehmann; Productes Carnics Mulet & Hidalgo; Granja Luisiana; Forn Carles Ripollès; Cooperativa Agrícola Sant Isidre; Bodega el Grial; Cítrics i Olis Licorfruit; Mel Múria; Formatgeria “Queso Perfecto”; i Mel de l’Avi Lluís.