Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre inicia el tercer curs de formació ocupacional en l’àmbit de la restauració

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre inicia el tercer curs de formació ocupacional en l’àmbit de la restauració
12/03/2013

Aquest curs, que compta amb la participació de 19 alumnes i que s’emmarca en l’oferta formativa que realitza el Consell Comarcal del Baix Ebre mitjançant el Viver d’Empreses Baix Ebre Innova, té la finalitat de formar als participants en el sector de la restauració.

En total els inscrits realitzaran 290 hores, 210 teòriques i 80 pràctiques, d’un curs que s’allargarà fins al proper mes de juliol. Amb la superació d’aquest curs s’obté un certificat de professionalitat amb el qual es pot treballar tant en institucions públiques com privades d’arreu de l’Estat.

A la inauguració han assistit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, i el gerent de Baix Ebre Innova, Joaquim Llopis. Soler, que ha donat la benvinguda als alumnes, ha destacat que “l’aposta per les polítiques de dinamització econòmica que realitza l’ens comarcal es veu, en aquest cas, materialitzada amb els cursos de formació ocupacional”. Per a Soler, la superació del curs “ha de suposar per als alumnes una clara oportunitat per adquirir nous coneixements que els ajudin a tenir èxit en la recerca de feina”.

El gerent de Baix Ebre Innova, Joaquim Llopis, ha motivat als alumnes “a gaudir de l’oportunitat de formar part d’aquest curs i aprendre el màxim possible de coneixements relacionats amb el sector de la restauració”.

Aquest curs s’emmarca en l’oferta formativa que realitza el Consell Comarcal del Baix Ebre mitjançant el Viver d’Empreses Baix Ebre Innova. En total es realitzen cinc cursos, subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, que tenen com a objectiu la formació en un camp específic per tal de facilitar la sortida laboral dels alumnes.