Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre contracta 11 aturats de llarga durada a través del programa Enfeina't

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre contracta 11 aturats de llarga durada a través del programa Enfeina't
Les persones contractades adquiriran experiència laboral, tindran un acompanyament tècnic i un reforç competencial
11/02/2019

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha iniciat avui el programa Enfeina’t amb la contractació per un període de 12 mesos d'onze persones aturades de llarga durada que treballaran en diversos centres de la institució comarcal. La presidenta comarcal Sandra Zaragoza els hi ha donat la benvinguda en un acte que ha tingut lloc al Viver d'empreses i Centre de negocis Baix Ebre Innova, de Camarles.

En concret, les persones beneficiàries del programa Enfeina't són tres administratius, un auxiliar administratiu, tres peons de brigada, una tècnica de turisme, dos orientadors laborals i un prospector d'empresa. A més de l’adquisició de l’experiència laboral, aquestes persones també tindran un acompanyament tècnic per assolir una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial durant la contractació per al posterior retorn al mercat laboral.

El projecte Enfeina’t està subvencionat  amb 334.545 euros pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social.