Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre acull la presentació del Pla Zonal de la Xarxa Local de carreteres

 
El Consell Comarcal del Baix Ebre acull la presentació del Pla Zonal de la Xarxa Local de carreteres
05/12/2011

La seu del Consell Comarcal del Baix Ebre ha estat el punt de trobada entre la Diputació de Tarragona i els diferents representants dels municipis de la comarca del Baix Ebre. La trobada ha servit a la Diputació per explicar i detallar el contingut i objectius del Pla Zonal de la Xarxa Local de Carreteres de la Diputació de Tarragona.

A la reunió han assistit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, el vicepresident de la Diputació de Tarragona i responsable del Servei d’Assistència al Territori, Pere Panisello, el responsable del servei de Carreteres de la Diputació, Joan Zaballos, i Alcaldes i representants dels municipis de la comarca.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha obert la reunió i ha donat la benvinguda a tots els Alcaldes i representants. En aquest sentit, Soler ha destacat que “aquest Pla ha de permetre configurar una xarxa local de carreteres que s’adapti a les necessitats del nostre territori i que es basi amb l’aportació de tots els municipis de la comarca”.

Per la seva banda, el vicepreident de la Diputació i responsable del Servei d’Assistència al Territori, Pere Panisello, ha subratllat que “aquestes reunions permeten que els diferents representants dels municipis realitzin els seus suggeriments i mostrin la seva opinió sobre el Pla per tal de poder millorar-lo”.

El document presentat per la Diputació de Tarragona ha d’esdevenir una eina de partida per planificar les futures actuacions que han de millorar la xarxa local de carreteres L’objectiu final és aconseguir una estructura de carreteres encara més competitiva, confortable i segura en els propers anys, en benefici del territori i de la qualitat de vida dels seus habitants.