Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal comença un programa per fer més competitives les microempreses del Baix Ebre

Imatge
 
El Consell Comarcal comença un programa per fer més competitives les microempreses del Baix Ebre
03/12/2020

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, ha començat avui el programa d'assessorament integral per a microempreses i autònoms al Viver d’Empreses Baix Ebre Innova. Es tracta d'una assistència professional i individualitzada destinada a impulsar, consolidar i fer més competitives un total de 12 petites empreses del Baix Ebre. “L’enfortiment del teixit empresarial i comercial de la comarca i la creació d’ocupació és un dels principals objectius del govern del Consell Comarcal, sobretot en aquests moments difícils que travessem per la crisi ocasionada per la pandèmia de la Covid-19”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, que avui ha donat la benvinguda a les empreses participants.

Totes les empreses participants tenen en comú necessitats específiques de professionalització, consolidació i desenvolupament del negoci. Pel que fa al programa que seguiran s'estructura en tres fases: diagnosi prèvia, assistència tècnica personalitzada i proposta de pla d'acció. En la primera fase s'analitza la situació inicial de l'empresa per detectar les necessitats i les mancances en l’àmbit de gestió, competitivitat i consolidació. En funció dels resultats de la diagnosi, s'entra en la segona fase per oferir serveis adreçats a professionalitzar i consolidar l'empresa (control de tresoreria, estratègia de negoci, optimització de l'organització interna, gestió eficient dels costos i gestió eficaç de les xarxes socials, entre d'altres). Finalment, en la tercera i última fase s'elabora un pla d'acció amb actuacions futures a desenvolupar per la microempresa per tal d'assolir els objectius plantejats.

Quant a les empreses participants en aquest programa són: Syver Blau Godall; Energigreen Eficiència; Josep Callau-Kaipi Marketing; Xocolate Creo; Algueró Montesó; Fustes Mauri; Lo Cau-Bosquet Màgic; Natura i Aventura Delta de l’Ebre; Net 100%100, Tallers Blasco, Toc toc i Puertas Tortosa.

Aquesta acció és subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançada pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servei Públic d’Ocupació Estatal.