Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Baix Ebre commemora el Dia Internacional de la Dona reivindicant el treball silenciat de les dones de la comarca

Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
El Baix Ebre commemora el Dia Internacional de la Dona reivindicant el treball silenciat de les dones de la comarca
Es dona a conèixer a l’alumnat de Primària el projecte del Consell Comarcal que reivindica el treball de les dones
07/03/2019

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé,la coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones, Carme Valls, i el delegat del govern de la Generalitat, Xavier Pallarès, han presidit avui l'acte central de commemoració del Dia Internacional de la Dona, que enguany ha divulgat el projecte “Més enllà del silenci: Oficis i Dones rellevants del Baix Ebre”, impulsat per la institució comarcal.

Prop de mig miler d'alumnes de Primària de diverses escoles del Baix Ebre, que omplien l'auditori Felip Pedrell de Tortosa, han participat enguany en la commemoració. Responent a preguntes dels escolars, set dones dalt l'escenari han donat testimoni, algunes en primera persona, d'alguns dels oficis reivindicats en aquest projecte de recuperació de la memòria històrica de les dones del Baix Ebre.

Posteriorment, un grup d'escolars han llegit el manifest institucional de la Generalitat de Catalunya 'Reivindiquem els feminismes' i els alumnes de l'Escola Dance&Fun de Tortosa hna tancat l'acte amb una actuació.