Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Comencen els seminaris d’indústria 4.0 al Viver d’Empreses Baix Ebre Innova amb una desena de participants

Imatge
 
Comencen els seminaris d’indústria 4.0 al Viver d’Empreses Baix Ebre Innova amb una desena de participants
23/10/2020

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, ha començat a impartir el cicle de seminaris sobre transformació digital i indústria 4.0 per a la indústria manufacturera, en què participen una desena d’empreses. Aquest cicle inclou quatre sessions que tindran lloc entre els mesos d’octubre i novembre al viver d’empreses Baix Ebre Innova, a Camarles.

Les  sessions del cicle de seminaris tenen l’objectiu de capacitar les empreses manufactureres en els conceptes, tecnologies i metodologies vinculades a la transformació digital i la indústria 4.0 per millorar la competitivitat, promoure una ocupació de qualitat i dinamitzar econòmicament el territori. Es tracta de seminaris independents i, per tant, l’empresa pot decidir a quins participa o bé pot apuntar-se a tot el cicle. Així, la primera de les sessions ha introduït les empreses al concepte de transformació digital i la seua importància estratègica.

La pròxima sessió tindrà lloc el pròxim 28 d’octubre i pretén capacitar les empreses en la gestió del seu talent digital, és a dir, en conèixer com la digitalització impacta en els equips i les persones de l’organització empresarial.