Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Baix Ebre Innova inicia un curs d'activitats de gestió administrativa per impulsar l'ocupació

Imatge
 
Baix Ebre Innova inicia un curs d'activitats de gestió administrativa per impulsar l'ocupació
En aquesta formació, de 410 hores, hi assisteixen vint alumnes, la majoria dels quals es troben actualment en situació d'atur
27/02/2019

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha iniciat avui un nou curs d'activitats de gestió administrativa, en el marc de l'oferta formativa 2018/19 de Baix Ebre Innova. La presidenta de la institució, Sandra Zaragoza, acompanyada pel president de l'empresa Baix Ebre Innova i conseller comarcal, Joan Antoni Navarro, ha donat la benvinguda a la vintena d'alumnes assistents, la majoria dels quals es troba actualment en situació d'atur.

El curs, que té una durada de 410 hores, consta de diversos mòduls formatius en gestió operativa de tresoreria, registres comptables i operacions administratives, entre d'altres, i permet obtenir un certificat de professionalitat.

Aquesta formació s'imparteix a les instal·lacions del Viver d'empreses i Centre de negocis Baix Ebre Innova de Camarles i està subvencionat pel Fons Social Europeu i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.