Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Baix Ebre Avant organitza una jornada professional amb operadors especialitzats en cicloturisme i turisme de natura

Imatge
 
Baix Ebre Avant organitza una jornada professional amb operadors especialitzats en cicloturisme i turisme de natura
L’objectiu és que les empreses turístiques del Baix Ebre coneguin de primera mà les tendències dels mercats i els perfils de clients
13/11/2018

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, organitza una jornada professional amb operadors especialitzats en cicloturisme i turisme de natura.

L’objectiu d'aquesta sessió és que les empreses turístiques del Baix Ebre coneguin de primera mà les tendències dels mercats, els perfils de clients i quins són els requisits que demanen a les empreses proveïdores de serveis en els destins.

La jornada tindrà lloc el 27 de novembre, de 10 a 12 hores a la Sala Mestral de l'Hotel SB Corona de Tortosa. Les empreses interessades a participar han d'omplir el formulari d'inscripció que trobaran al web del projecte www.baixebreavant.cat. La inscripció és gratuïta.

Aquesta sessió de treball es complementarà, els dies anterior i posterior, amb tot un seguit de visites programades perquè els operadors especialitzats en cicloturisme i turisme de natura coneguin alguns dels actius del territori i puguin interactuar amb les empreses.