Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Curs de neteja en espais oberts i instal·lacions industrials

Imatge
 
Curs de neteja en espais oberts i instal·lacions industrials

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza, a través de l'empresa Baix Ebre Innova, un curs de formació professional sobre neteja en espais oberts i instal·lacions industrials, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

Aquest curs té una durada de 210 hores i inclou 80 hores de pràctiques professionals no laborals. Els interessants en fer aquesta formació, que és totalment gratuïta, poden adreçar-se a les oficines de Baix Ebre Innova, al polígon Venta Nova de Camarles, trucar per telèfon al 977471735 (de 9.00 a 14.00 hores) o bé fer la inscripció a través de l'enllaç que trobaran al final d'aquesta pàgina.

El curs, que és presencial, es preveu iniciar al mes de març al Viver d'Empreses i Centre de Negocis del Baix Ebre, a Camarles. Els alumnes obtindran al final de la formació el certificat de professionalitat en la matèria impartida, la qual cosa els hi permetrà realitzar tasques de neteja en espais oberts i instal·lacions industrials. Algunes de les ocupacions o llocs de  treball relacionats amb aquesta formació són les d'operari de neteja viària i clavegueram, peó de recollida de residus o escombraire, entre altres.

El curs s'adreça prioritàriament a persones aturades majors de 16 anys, tot i que també hi poden accedir persones que estiguin en actiu. En els dos casos, cal estar inscrit a l'Oficina de Treball del SOC (OTG) abans de l'inici de la formació. L'objectiu d'aquest curs, que s'inclou en l'oferta formativa 2017/18 de Baix Ebre Innova, és la inserció laboral de joves i treballadors desocupats del Baix Ebre.

 

INSCRIPCIONS

Les persones interessades en cursar aquesta formació podeu clicar en aquest enllaç per formalitzar la inscripció. (Inscripcions obertes)