Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Enfeina't, un programa per facilitar la pràctica laboral a persones en atur

Imatge
 
Enfeina't, un programa per facilitar la pràctica laboral a persones en atur

El Consell Comarcal del Baix Ebre inicia el programa Enfeina’t amb l'objectiu de facilitar la pràctica laboral i l’adquisició d’experiència a persones en situació d’atur mitjançant la seva contractació laboral. A més de l’adquisició de l’experiència laboral, aquestes persones també tindran un acompanyament que els facilitarà instruments per assolir la seva inserció laboral.

El programa s’adreça a persones aturades de llarga durada, que estiguin inscrites a les oficines de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i que portin un mínim de 12 mesos inscrites, continuats o no, dins d’un període de 18 mesos.

Les contractacions laborals tindran una durada de 12 mesos i les persones contractades tindran una persona tècnica de referència per assolir una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial durant la contractació laboral per al posterior retorn al mercat laboral.

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha rebut una subvenció per a la realització del projecte de 237.117  euros amb els quals podrà contractar un total de 9 persones. Aquestes hauran d’estar empadronades en algun dels municipis de la comarca a excepció del de Tortosa que té programa propi.

El projecte Enfeina’t està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social a càrrec de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

 

OFERTES DE TREBALL

(Termini de presentació tancat)

 

Tècnic/a d'orientació laboral (Dos llocs de treball)

Peó de brigada 1

Peó de brigada 2

Peó de manteniment (Dos llocs de treball)

Tècnic/a de turisme

Tècnic/a de prospecció d'empresa 1

Tècnic/a de prospecció d'empresa 2