Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

La presidenta

Imatge
 
La presidenta
Dades personals

Sandra Zaragoza Vallès va nàixer a Ginebra (Suïssa) el 1973 i és empresària del sector serveis. Casada i amb un fill, des de 2011 compagina l'activitat professional amb la política des de les files del PDeCAT. El 2017 va ser elegida alcaldessa de Camarles i presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Contacta amb la Presidenta

Pots contactar amb la presidenta mitjançant el següent formulari.

El 27 de desembre de 2017 vaig ser elegida presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre arran de l'acord de govern a què van arribar el PDeCAT i ERC, els dos partits majoritaris de l'ens. Un acord coherent que enforteix la nostra institució amb un govern representat per 18 dels 25 consellers que integren la Corporació comarcal.

Aquesta major representativitat ens ha de permetre no només fer front a la situació política excepcional que malauradament viu la nostra nació, sinó que també governar amb més dedicació la nostra comarca.

Vull donar un nou pas endavant en afavorir la creació d'ocupació, la promoció i activació econòmica, l'atenció a les persones, les polítiques socials i el turisme sostenible, i enfortir el suport que prestem als diferents municipis i entitats municipals descentralitzades de la comarca. En definitiva, oferir des del Consell Comarcal del Baix Ebre el servei públic proper i de qualitat que la ciutadania es mereix.

Crec que aquest objectiu és possible i aprofitaré aquesta oportunitat i tots els meus esforços perquè aquest nou mandat sigui profitós per als nostres municipis, la nostra comarca i el nostre país.

Cordialment,

Sandra Zaragoza
Presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre