Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Curs de monitors i monitores de transport i menjador escolars 2016

Imatge
 
Curs de monitors i monitores de transport i menjador escolars 2016

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza un curs de monitors i monitores de transport i menjador escolar, adreçat a joves majors de 18 anys, que impartirà l'Escola de l'Esplai de Tortosa. Aquesta formació es desenvoluparà els dissabtes 15 i 22 d'octubre i 5, 12 i 19 de novembre a la seu de l'Escola de l'Esplai.

La superació d'aquest curs permet l’obtenció del títol de monitor o monitora en transport i menjador escolars i s’emmarca dins de la nova normativa de la Generalitat de Catalunya, que regula l’accés a les titulacions exigides per a desenvolupar activitats amb menors de 18 anys.

El número de places del curs és de 30 i es tindrà en compte l'ordre d'inscripció. Els interessats a assistir han de formalitzar la inscripció a partir del 4 d'octubre, de 9.00 a 14.00 hores a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre. En el moment de fer la inscripció cal portar l’import de la matrícula (90 euros) en metàl•lic, una fotografia mida carnet i una fotocòpia del DNI/NIE. Per més informació podeu trucar al número de telèfon del Consell Comarcal del Baix Ebre 977445308.