Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Reprèn 45, programa d'inserció laboral adreçat a majors de 45 anys

Imatge
 
Reprèn 45, programa d'inserció laboral adreçat a majors de 45 anys

El Consell Comarcal del Baix Ebre posa en marxa un nou programa per ajudar a incorporar al món laboral persones aturades majors de 45 anys.

Què és el programa Reprèn 45?

Reprèn 45 és un programa que pretén afavorir la inserció laboral de persones en situació d'atur majors de 45 anys, proporcionant-los, entre d'altres recursos, la formació i competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball. El programa amb una duració de 6 mesos, està limitat a 25 persones, preferentment dones. Aquest és un programa que desenvolupa el Consell Comarcal del Baix Ebre amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa.

 

A qui s'adreça?

A persones majors de 45 anys, demandants d'ocupació amb més d'un any d'inscripció a l'Oficina de Treball de la Generalitat.

 

Quines actuacions ocupacionals rebrà cada persona que participi al programa?

  • Accions d'orientació laboral i acompanyament a la inserció
  • Actuacions per millorar les competències personals i professionals 
  • Actuacions de formació qualificadora, per l’obtenció de l’ESO i per preparar les proves per a l’accés a CFGM.

 

Com participar en aquest programa?

Si esteu interessats a participar en aquest programa cal que us inscrigueu emplenant el següent formulari. També podeu enviar-nos un email a ocupacio@baixebre.cat amb les vostres dades de contacte o bé trucar-nos al 977445308 (Àrea d’Activació Econòmica).

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal en el marc del Programa integral per a persones entre 30 i 54 anys en situació de desocupació de llarga durada, regulat per ORDRE TSF/318/2016 , de 22 de novembre.