Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Es posa en marxa el programa Fem Ocupació per a Joves 2018

Imatge
 
Es posa en marxa el programa Fem Ocupació per a Joves 2018
Programa de formació i inserció laboral

Què és Fem Ocupació per a Joves?

Fem Ocupació per a Joves és un programa innovador que parteix de les necessitats de contractació de les empreses en l’àmbit del Baix Ebre. Té com a objectiu afavorir la inserció laboral de persones joves d’entre 18 i 29 anys que es trobin en situació d’atur.

 

El programa Fem Ocupació per a Joves ofereix:

  • Prospecció i assessorament a empreses.
  • Orientació, tutorització i acompanyament a la inserció.
  • Contracte laboral a jornada parcial, no inferior al 50% de la jornada ordinària, amb una durada de 6 mesos, en alternança amb formació relacionada amb el lloc de treball.

 

Quines persones hi poden participar?

Dirigit a 20 joves de 18 a 29 anys en situació d’atur, amb graduat de l’ESO, Batxillerat o amb Cicles Formatius de Grau Mitjà, i prioritàriament amb experiència laboral prèvia. Aquests joves hauran d’inscriure’s al Registre d’Informació de Garantia Juvenil.

 

Experiència laboral en empreses amb ajuts a la contractació

Contractació en empreses per un període mínim de 6 mesos com a part integrada del programa.

  • Les empreses podran contractar mitjançant qualsevol modalitat contractual, segons la normativa vigent (excepte els d’interinitat, relleu i substitució treballadors/es amb reserva del lloc de treball).
  • Contractació a jornada laboral parcial o completa si la formació es realitza prèviament.
  • Subvenció del SMI: 706.60€/mes per jornada completa (o part proporcional en funció de la jornada realitzada), amb un màxim de 6 mesos.
  • Els ajuts són compatibles amb els incentius fiscals i les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social previstos per a cadascuna de les modalitats contractuals.

La selecció de participants es farà a mesura que es rebin les demandes d’empreses interessades.

Si esteu interessats en participar en aquest programa cal que us inscrigueu emplenant el següent formulari.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa d’Experiència Professional per a l'ocupació juvenil a Catalunya “Fem Ocupació per a Joves”, regulat per l’Ordre EMO/256/2015