Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Cartera de serveis d'Activació Econòmica i Ocupació 2017

Imatge
 
Cartera de serveis d'Activació Econòmica i Ocupació 2017
Cartera de serveis 2017

Us podeu descarregar el pdf de la cartera de serveis des d'aquest enllaç.

Baix Ebre Innova

Tens una idea de negoci? Ara és el moment de muntar la teva pròpia empresa! El Consell Comarcal del Baix Ebre i el Viver d’Empreses Baix Ebre Innova posen a la teva disposició nous espais, despatxos i facilitats per impulsar l’emprenedoria amb unes condicions òptimes gràcies a una assistència tècnica professionalitzada i a uns preus totalment assequibles. Informa't a l'espai del Viver d'Empreses!

L'Àrea d'Activació Econòmica i Ocupació del Consell Comarcal del Baix Ebre ofereix a persones, emprenedors i empreses de la comarca un ampli ventall de serveis amb l'objectiu d'impulsar l'economia i la creació de llocs de treball.

Pel que fa a les persones els serveis que dóna l'ens comarcal van encaminats a facilitar la incorporació en el mercat laboral i, en aquest sentit, ofereix formació ocupacional i requalificació professional, orientació laboral i professional, acompanyament en la recerca d'ocupació, recerca de pràctiques no laborals en empreses i acompanyament en el retorn al sistema educatiu per al col·lectiu de joves.

En el cas dels emprenedors s'ofereix assessorament i suport a la creació d'empreses, que es concreta en informació sobre els tràmits per crear una empresa, suport en l'elaboració del pla d'empresa i la seva validació, planificació i anàlisi de la viabilitat del projecte empresarial, informació i assessorament per a la recerca de finançament, ajuts o subvencions, i en la tramitació de l'alta d'autònoms, serveis als quals cal afegir els recursos del viver d'empreses Baix Ebre Innova. A la vegada, el Consell Comarcal del Baix Ebre també inclou formació en l'emprenedoria amb sessions formatives per transmetre els coneixements al voltant de la creació d'empreses.

El catàleg de serveis adreçat a les empreses de la comarca és també força ampli. Així s'ofereix assessorament adaptat a les necessitats de l'empresa amb un suport tècnic per al creixement empresarial (en màrqueting, finances i estratègia empresarial), informació per a la recerca de finançament, ajuts o subvencions i suport a l'exportació i a la internacionalització de l'empresa. A la vegada el Consell Comarcal també inclou formació empresarial amb un suport a la professionalització i competitivitat de l'empresa, que es concreta en seminaris, jornades empresarials, taules de treball i de cooperació interempresarial o sessions d'assessorament personalitzat. També es dóna suport en els processos de contractació, amb una orientació i assessorament en la definició del perfil del professional a contractar, publicació d'ofertes a la borsa de treball i intermediació en la gestió de pràctiques no laborals.