Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Cartera de serveis d'Activació Econòmica i Ocupació 2018

Imatge
 
Cartera de serveis d'Activació Econòmica i Ocupació 2018
Cartera de serveis 2018

Us podeu descarregar el pdf de la cartera de serveis des d'aquest enllaç.

Baix Ebre Innova

Tens una idea de negoci? Ara és el moment de muntar la teva pròpia empresa! El Consell Comarcal del Baix Ebre i el Viver d’Empreses Baix Ebre Innova posen a la teva disposició nous espais, despatxos i facilitats per impulsar l’emprenedoria. Informa-te'n a l'espai del Viver d'Empreses!

Baix Ebre Avant

Consulta tota l'oferta que oferim a empreses i persones des del projecte Baix Ebre Avant.

L'Àrea d'Activació Econòmica i Ocupació del Consell Comarcal del Baix Ebre ofereix a persones i empreses de la comarca un ampli ventall de serveis amb l'objectiu d'impulsar l'economia i crear llocs de treball.

Pel que fa a les persones els serveis que dóna l'ens comarcal s'estructuren en l'acompanyament en la recerca de feina (plans d'atenció personalitzats, recursos formatius i currículuim per competències), la formació (certificats de professionalitat, formació professional i microcàpsules formatives) i la borsa d'ofertes de feina, que connecta persones i empreses.

Pel que fa als serveis a les empreses s'estructuren en el suport a l'activitat econòmica, suport a la creació de noves empreses, suport al sector turístic i acompanyament en el procés de contractació. D'aquesta manera, des del Consell Comarcal, a través del projecte Baix Ebre Avant o de l'empresa Baix Ebre Innova, s'ofereix assessorament en la internacionalització de l'empresa, suport a la consolidació i el creixement empresarial, consultoria en finaces, assessorament en control de gestió, consultoria en màrqueting online i offline, i seminaris de màrqueting digital, entre d'altres.

A la vegada es dona suport a la creació de noves empreses amb una orientació i acompanyament a nous projectes emprenedors, assessorament en l'anàlisi de viabilitat de projectes empresarials, assessorament en la tramitació de subvencions i lloguer d'espais de treball.

Des de la institució comarcal també es dona suport al sector turístic amb la creació de producte i assessorament en la comercialització i en projectes de cooperació entre empreses.

Un altre servei que s'ofereix a les empreses és l'acompanyament en el procés de contractació, concretament en la preselecció de candidats, l'assessorament en el procés de selecció per competències i en la tramitació d'ajuts a la contractació.