Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Una vintena d'empreses participen en el primer seminari de màrqueting digital que organitza Baix Ebre Avant

Una vintena d'empreses participen en el primer seminari de màrqueting digital que organitza Baix Ebre Avant
L'objectiu és fomentar la competitivitat i la innovació empresarial a través de les eines que ofereix actualment internet
11/06/2018

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, acompanyada pel president de Baix Ebre Innova, Josep Antoni Navarro, ha inaugurat aquesta tarda el cicle de seminaris de màrqueting digital i eines d'internet, que organitza el projecte Baix Ebre Avant per fomentar entre les empreses la creació d’una estratègia empresarial online. Sandra Zaragoza ha animat la vintena d'empreses que participen en el primer dels cinc seminaris programats a aprofitar aquestes sessions per esdevenir més competitives dins d'un mercat global cada cop més innovador. Per la seva part, Josep Antoni Navarro, ha remarcat la gran demanda que ha hagut enguany per assistir a aquest cicle de seminaris, que ha impedit donar plaça a tots els sol·licitants.

L'experta en màrqueting digital Montserrat Peñarroya ha obert el cicle i ha explicat com el treball col·laboratiu a través de les eines al núvol de Google pot arribar a millorar la productivitat de les empreses. La resta de seminaris programats tractaran sobre la gestió correcta de la base de clients a través del CRM per fer un millor seguiment de gestions i engegar accions de promoció i fidelització; el posicionament a internet; i els últims canvis en màrqueting, disseny web, google, youtube etc, que s'han produït a internet. El cicle es completa amb un taller pràctic sobre creació de butlletins i newsletters mitjançant les noves eines d’email màrqueting. 

Aquests seminaris es desenvolupen tots a les aules del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova de Camarles.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançada pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servei Públic d’Ocupació Estatal.