Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal posa en marxa un programa per ajudar els joves amb més dificultats per trobar feina

Imatge
 
El Consell Comarcal posa en marxa un programa per ajudar els joves amb més dificultats per trobar feina
El Programa Referent d'Ocupació Juvenil té l'objectiu de facilitar la transició dels joves del sistema educatiu al laboral i/o ocupacional
22/01/2019

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha posat en marxa aquest mes de gener el Programa Referent d'Ocupació Juvenil amb l'objectiu de facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional.

Aquest programa, cofinançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, va adreçat a joves d'entre 16 i 29 anys, i especialment a aquells amb especials dificultats per motius personals i/o socials, i amb major necessitat d’assessorament i acompanyament en el procés de transició del sistema educatiu a l’ocupacional o laboral.

Una tècnica del Consell Comarcal proporcionarà una atenció personalitzada i individualitzada als joves i es treballarà de manera coordinada amb centres educatius, dispositius de salut, serveis socials i entitats.

L'objectiu d'aquest programa, que s'emmarca en la Garantia Juvenil, passa per assegurar una resposta integral als joves que impulsi la seva formació professionalitzada i una posterior inserció laboral. En aquesta línia, es pretén donar una atenció especialitzada als joves menys preparats o amb dificultats d’índole social perquè accedeixin a una formació especialitzada i posteriorment a un lloc de treball.

Les persones interessades en aquest programa poden adreçar-se a l'Oficina Jove del Baix Ebre (dimecres, de 9 a 14 hores) o al Consell Comarcal del Baix Ebre (divendres, de 9 a 14 hores).