Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal divulga entre els escolars del Baix Ebre com funciona la institució comarcal

Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
El Consell Comarcal divulga entre els escolars del Baix Ebre com funciona la institució comarcal
El alumnes de cinquè de Primària de l'Escola El Temple de Tortosa viuen l'experiència de ser consellers i conselleres per un dia
16/02/2017

Mig centenar d'alumnes de cinquè de Primària de l'Escola el Temple de Tortosa han participat avui en el taller 'Sigues conseller per un dia!', que pretén divulgar entre els escolars del Baix Ebre què és un Consell Comarcal. Aquesta iniciativa forma part del Catàleg d'Ensenyament 2016/17 que s'ofereix als centres escolars i associacions de pares i mares d'alumnes per donar-los-hi a conèixer els diferents serveis que presta la institució comarcal.

Els dos grups de l'Escola El Temple, que han visitat avui la seu comarcal, han conegut l'organització política, les àrees de gestió i els principals serveis del Consell Comarcal. A la vegada han descobert d'una manera pràctica i didàctica com funcionen els òrgans de govern de la institució. Els alumnes s'han constituït en grups polítics i en Corporació comarcal, han elegit un president i han celebrat un ple amb un únic punt a l'ordre del dia per decidir la creació d'un nou itinerari en bicicleta al Baix Ebre.

El vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, els hi ha donat la benvinguda en nom de la institució i els hi ha explicat, al costat de la Cap de Protocol, Olga Pardo, com és per dins l'ens que governa la comarca.