Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre s'adhereix als actes commemoratius i vaga del Dia Internacional de les Dones

Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre s'adhereix als actes commemoratius i vaga del Dia Internacional de les Dones
La presidenta Sandra Zaragoza reclama fer realitat una igualtat efectiva entre homes i dones abans de la lectura del manifest del 8M
08/03/2018

El Consell Comarcal del Baix Ebre s'ha sumat avui als actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones amb la lectura del manifest redactat conjuntament per l'Associació de Municipis de Catalunya i la Federació de Municipis de Catalunya, que reivindica la igualtat efectiva entre homes i dones. Prèviament, la presidenta comarcal Sandra Zaragoza s'ha adreçat als presents per constatar que "el fet que se celebre un dia especialment dedicat a la dona significa, en termes generals, que continua sent discriminada tot i que hi hagin avenços en l'aplicació de la llei contra la desigualtat" i ha reclamat "una igualtat efectiva" entre homes i dones. "La consciència social ha de madurar molt més i tenim l'obligació de contribuir en fets més que en paraules per fer realitat una igualtat entre homes i dones i basar-nos en els propis mèrits i no amb el gènere de les persones", ha afegit.

La lectura del manifest institucional (el podeu llegir íntegre aquí) ha anat a càrrec de la delegada del Consell Consultiu de les Dones del Baix Ebre, Rosa Queral, els portaveus del PDeCAT, ERC i PSC, Kilian Franch, Enric Adell i Ramon Brull, respectivament, i la presidenta Sandra Zaragoza.

A l'acte també hi han assistit el president de l'Associació de Veïns de Sant Llàtzer, Josep Aixarch i la presidenta de l'Associació de Dones de Sant Llàtzer, Tere López.