Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre, l'Ajuntament de Tortosa i l'ICD commemoren el Dia Internacional de la Dona

Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre, l'Ajuntament de Tortosa i l'ICD commemoren el Dia Internacional de la Dona
Els alumnes de tercer i quart de Primària de la comarca protagonitzen la celebració que ha tingut lloc a l'auditori Felip Pedrell
06/03/2018

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé i la coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones, Carme Valls, han presidit avui l'acte central de commemoració del Dia Internacional de la Dona, que enguany s'ha avançat dos dies en el calendari a causa de la vaga feminista convocada el 8 de març.

Prop de mig miler d'alumnes de tercer i quart de Primària de diverses escoles del Baix Ebre, que omplien l'auditori Felip Pedrell de Tortosa, han estat enguany els protagonistes de la commemoració. Un grup d'escolars han llegit el manifest institucional "Veus que no veus", que reivindica la visibilitat de les dones als mitjans de comunicació, i un altre grup d'alumnes, en el marc del projecte 'De gran podré ser... el que jo vulgui!' han entrevistat des de l'escenari cinc professionals de les Terres de l'Ebre: la futbolista Alba Vilàs, la mossa d'Esquadra Judit Santiago, el llevador Àngel de Francisco Ocaña, el patinador artístic Marc López i la pallassa Pepa Plana. Una actuació dels alumnes de l'Escola Dance&Fun de Tortosa ha tancat l'acte.