Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre inicia un nou grup de l’Aula Activa

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre inicia un nou grup de l’Aula Activa
24/02/2014

Aquesta setmana ha començat el tercer grup de formació de l’Aula Activa al Consell Comarcal del Baix Ebre. Un programa d’inserció laboral que permet que els usuaris augmentin les possibilitats d’èxit en la seva cerca de feina.

Aquest tercer grup està format per 16 alumnes que, en el transcurs de 50 hores, optimitzaran i ampliaran les seves oportunitats d’accés al mercat de treball mitjançant estratègies de busca intensiva a través de recursos TIC. Per aconseguir aquest objectiu, el servei compta amb dos professionals que aporten una atenció personalitzada i promouen la col•laboració i la generació d’idees i iniciatives entre els propis participants.

L’Aula Activa s’adreça a demandants d’ocupació aturats o treballadors que volen millorar la situació laboral i que estan inscrits a les Oficines de Treball de la Generalitat de Catalunya. Aquesta posada en funcionament d’una aula intensiva de recerca de feina està finançada amb fons propis del Consell Comarcal del Baix Ebre, gràcies a una gestió acurada durant tot l’any 2013, i amb la col•laboració de la Diputació de Tarragona.