Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre es reuneix amb el Consell Consultiu de la Gent Gran

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre es reuneix amb el Consell Consultiu de la Gent Gran
02/12/2011

Amb la finalitat de dinamitzar el Consell Consultiu de la Gent Gran, el Consell Comarcal del Baix Ebre ha celebrat una reunió amb els representants de les associacions de la gent gran de la comarca. En aquesta, s’ha escollit el nou representant del Consell Consultiu, Joan José Carles Mariner, i les associacions i casals de gent gran han plantejat les seves propostes per a la programació de futures activitats.

A la reunió, han assistit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, la consellera d’Atenció a les Persones, Júlia Celma, i la directora dels serveis territorials de Benestar Social i Família, Manolita Cid. Tots ells han donat les gràcies a les associacions per estar presents a la reunió.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha detallat que “totes les persones que formen aquest Consell Consultiu tenen ganes de treballar i de realitzar coses”. Per aquest motiu, Soler ha destacat que “al llarg dels propers quatre anys s’ha de dinamitzar el Consell Consultiu”. Així, el president ha manifestat que “el Consell Comarcal és un punt d’acollida per fer d’altaveu de les demandes, propostes i preocupacions de la gent gran”.

Per la seva banda, la directora dels serveis territorials de Benestar Social i Família, Manolita Cid, ha apuntat que “el Govern de la Generalitat ajudarà i estarà al costat de la Gent Gran ja que aquesta aporta experiències i vivències que permeten enriquir a la societat”. D’aquesta manera, Cid ha puntualitzat que “la Generalitat està al servei i a la disposició de tota la gent gran per ajudar-los”.

Els representants de les associacions de la Gent Gran han escollit, mitjançant eleccions, el nou representant de l’òrgan. Així, amb 12 vots a favor i 1 abstenció, Joan José Carles Mariner, de l’associació de Bítem, ha estat escollit com a representant d’aquest òrgan consultiu. Carles, ha animat “a totes les associacions a treballar junts i avançar conjuntament per tal de millorar els serveis que ofereixen les associacions de la gent gran”.

Cal recordar que el Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Ebre té la funció d’elaborar propostes de millora del sistema de serveis socials, promoure les activitats necessàries per tal de sensibilitzar la societat respecte la situació social de la gent gran, promoure l'associacionisme, coordinar les activitats realitzades en temes de vellesa, entre d’altres.