Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre avalua la prestació del servei dels menjadors escolars que administra

Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre avalua la prestació del servei dels menjadors escolars que administra
A partir d'aquest curs 2017/18, l'ens comarcal ha assumit directament el monitoratge dels menjadors de les escoles de la Mercè i Remolins
09/03/2018

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, ha realitzat una visita a l'escola de la Mercè de Tortosa amb l'objectiu d'avaluar la prestació del servei de menjador que va a càrrec de la institució comarcal. Sandra Zaragoza, que ha estat acompanyada per la presidenta de la Comissió d'Ensenyament, Cultura, Joventut i Esports, Elisabet Zapater, el conseller comarcal d'Ensenyament, Josep Codorniu i tècnics de l'ens s'ha entrevistat amb responsables del centre i ha compartit dinar amb els escolars. 

A partir d'aquest curs 2017/18, el Consell Comarcal del Baix Ebre ha assumit directament  el monitoratge dels menjadors escolars que administra aconseguint millorar la gestió i la qualitat del servei. Actualment, l'ens comarcal gestiona els menjadors de les escoles de Remolins i la Mercè a Tortosa on aquest curs es preveuen repartir un total 11.500 menús, subministrament que es va adjudicar a l'empresa Gatronoevents Selectes, SL. L'atenció als escolars va a càrrec de cinc monitores de menjador i dues emplatadores que han estat contractades directament pel Consell Comarcal, a diferència de cursos anteriors en què aquest servei el prestava també la mateixa empresa adjudicatària del càtering.