Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Baix Ebre Innova inicia l'oferta formativa 2018/19 amb un curs d'atenció sociosanitària a persones dependents

Imatge
 
Baix Ebre Innova inicia l'oferta formativa 2018/19 amb un curs d'atenció sociosanitària a persones dependents
La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, ha donat la benvinguda a la vintena de persones inscrites
20/12/2018

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través de la societat Baix Ebre Innova, ha iniciat l'oferta formativa 2018/19 amb un curs d'Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials que es desenvolupa al Viver d'Empreses de Camarles.

La presidenta comarcal Sandra Zaragoza ha donat la benvinguda a la vintena de persones que cursaran aquesta formació que té actualment una bona demanda en el mercat laboral i i ha recordat que amb la certificació de professional que s'obté al final del curs es pot accedir a la borsa de treball de treballador/a familiar que convoca periòdicament el Consell Comarcal del Baix Ebre.

Aquest curs està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i té una durada de 470 hores amb 80 hores de pràctiques laborals. El alumnes que completin aquesta formació obtindran al final del curs el certificat de professionalitat en Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.

Aquests alumnes podran ser contractats en l'àmbit públic o privat, en centres o equipaments que prestin serveis d'atenció sociosanitària: centres residencials o centres de dia. Podran desenvolupar la seva activitat professional dins el sector de prestació de serveis socials a persones en règim de permanència parcial, temporal o permanent en institucions de caràcter social. Les principals ocupacions o llocs de treball relacionats amb aquesta formació són el de cuidador/a de persones amb minusvalidesa física, psíquica i sensorial, i el de cuidador/a de persones dependents en institucions.

Baix Ebre Innova preveu impartir un segon curs d'Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials a partir del mes de maig de l'any vinent.